Blanda det bästa av två världar med dessa browniemuffins. Inte nog med att man slår ihop två av de mest omtyckta kakorna i ett, muffins och brownies - så bakas dessa drömmiga browniemuffins dessutom utan socker, mjölk, smör och mjöl. När något är baka utifrån paleokost så utesluter man allt som inte naturen själv har skapat och återvänder till hur vi åt på stenålderstiden, när vi jagade och samlade allt själva. 
I detta recept är det dadlarna och kokosoljan som drar det stora lasset för att skapa söta, kladdiga browniemuffins och tillsammans med resterande ingredienser så får man ett slutresultat som gör att de mest skeptiska till och med kommer be om fler.

Ingredienser som behövs för att skapa 6-8 st av dessa chokladiga browniemuffins

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader

2. Mixa dadlarna och äggen med stavmixer/matberedare

3. Mixa i resten av ingredienserna tills det är ordentligt blandat

4. Klicka ut smeten i muffinsformar

5. Strö på nötterna

6. Grädda i ugnen ca 10-12 minuter