Leverans

Fraktalternativ

Vi levererar till adresser inom Sverige. På den här sidan kan du läsa om de fraktalternativ vi erbjuder. Tillgängliga fraktsätt för din order genereras utifrån det postnummer du anger i kassan, samt vikt och innehållet i din varukorg.  Leveranstiden är 2-5 vardagar, beroende på leveranssätt. Happy Green förbehåller sig rätten att ändra leveranssätt om det skulle visa sig att det valda leveranssättet inte är möjligt för aktuell beställning. Vi debiterar inget extra för detta.

DB Schenker Ombud

  • Leveranstid 2-3 vardagar.
  • 39kr vid köp upp till 599kr, gratis vid köp över 599kr.

Om du väljer DB Schenker hämtar du ut ditt paket på ett utlämningsställe. När ditt paket finns tillgängligt för avhämtning blir du aviserad via sms.

DHL Service Point

  • Leveranstid 2-3 vardagar.
  • 49kr

Om du väljer DHL Service Point hämtar du ut ditt paket på ett utlämningsställe. När ditt paket finns tillgängligt för avhämtning blir du aviserad via sms.

Hemleverans med Budbee

  • Leveranstid 2-3 vardagar.
  • 69kr

Hemleverans sker med bud till angiven adress på vardagskvällar mellan 17-22. När din order har överlämnats till Budbee får du ett SMS för att boka dag och tidsintervall. Om du begärt att paketet ska lämnas utanför din dörr är du själv ansvarig från och med att chauffören lämnat av paketet.

Övrig information

Adresser på Gotland och i Norrland har normalt något längre leveranstid. Leveransförseningar kan förekomma och vi kan inte lämna någon garanti för leveranstiden. Om leverans inte kan ske inom avtalad tid kommer du att bli informerad och upplysas om en ny leveranstidpunkt. Varubrev har begränsad spårbarhet medan övriga leveranssätt är spårbara.
Vi debiterar en avgift om 150 kr för beställningar som inte hämtas ut från utlämningsställen. Avgiften avser kostnader för returfrakt, hantering och administration.

Var är mitt paket?

  • När du slutfört ditt köp skickar vi en orderbekräftelse till den e-postadress som du anger vid köpet.
  • När ditt paket sedan är klart att lämna vårt lager skickar vi en leveransbekräftelse med spårningslänk och ditt kollinummer. När du klickar på spårningslänken kommer du till aktuell tjänst för att spåra var ditt paket är.
  • För att hämta ut ditt paket behöver du giltig legitimation och det kolliid / löpnr som du får via SMS.