Leverans

Fraktalternativ

I dagsläget har vi ett fraktalternativ tillgängligt. För dig som handlar för mindre än 300 kronor kostar det 29 kronor och för dig som handlar för mer än 300 kronor är det gratis.

Leveranstiden är 2-5 vardagar och normalt sätt skickas din order från oss samma dag som vi tar emot den.

Paket som väger under 1 kg levererar som varubrev med PostNord. Det innebär att ditt paket levereras i din brevlåda om den är tillräckligt stor. I annat fall får du en sms-avi och hämtar ut ditt paket på närmsta utlämningsställe.

Paket som väger över 1 kg levereras av DB Schenker och du hämtar ut paketet på närmsta utlämningsställe. När ditt paket finns tillgängligt för avhämtning blir du aviserad via sms.

Adresser på Gotland och i Norrland har normalt något längre leveranstid. Leveransförseningar kan förekomma och vi kan inte lämna någon garanti för leveranstiden. Om leverans inte kan ske inom avtalad tid kommer du att bli informerad utan onödigt dröjsmål om anledningen och upplysas om en ny leveranstidpunkt. Varubrev har begränsad spårbarhet medan paket är möjliga att följa hela leveranskedjan.

När du slutfört ditt köp skickar vi en orderbekräftelse till den e-postadress som du anger vid köpet. När ditt paket sedan är klart att lämna vårt lager skickar vi en leveransbekräftelse med spårningslänk och ditt kollinummer. När du klickar på spårningslänken kommer du till en tjänst för att spåra var ditt paket är. Om vi bedömer att din order kan få plats i brevlådan skickas den som varubrev, om den är större eller innehåller produkter med 18-årsgräns skickas den istället som paket till ditt närmaste utlämningsställe. För att hämta ut ditt paket behöver du giltig legitimation och det kolliid / löpnr som du får via SMS.

Vi debiterar en avgift om 150 kr för beställningar som inte hämtas ut från det postombud dit beställningen skickats. Avgiften avser kostnader för returfrakt, hantering och administration.

Var är mitt paket?

  • När du slutfört ditt köp skickar vi en orderbekräftelse till den e-postadress som du anger vid köpet.
  • När ditt paket sedan är klart att lämna vårt lager skickar vi en leveransbekräftelse med spårningslänk och ditt kollinummer. När du klickar på spårningslänken kommer du till PostNords tjänst för att spåra var ditt paket är.
  • Du kan också hitta spårningslänken genom att logga in på Mina sidor
  • Om din order får plats i brevlådan skickas den som varubrev, om den är större eller innehåller produkter med 18-årsgräns skickas den istället som paket till ditt närmaste utlämningsställe. För att hämta ut ditt paket behöver du giltig legitimation och det kolliid / löpnr som du får via SMS.

Vi leverar med till hela Sverige (men inte utomlands än)