Om Happy Green

Vi tror att hälsa och välmående i kropp och själ hänger ihop

Happy Green är hälsa på nätet. Vi finns till för att det ska vara enkelt att göra bra val. Det innebär att hos oss hittar du produkter som vi har valt ut för att de är just bra, goda, naturliga, nyttiga, ekologiska, njutbara eller tillverkade av människor som visar hänsyn till hållbarhet.

Hos oss hittar du naturlig skönhet, kosttillskott, hälsokost, vitaminer & mineraler, livsmedel med ett ekologiskt och allergivänligt fokus och sportnutrition som proteinpulver och träningsbars. Det ska vara lätt att göra ett val som är hållbart, hälsosamt och nyttigt.

Kontakt och företagsinformation

Varumärket Happy Green ägs av Glimja AB och bolaget är registrerat för F-skatt och moms och har sitt säte i Göteborg.
Organisationsnummer: 556891-7867
VD:Mikael Boström

E-post: [email protected] (vi svarar normalt inom två vardagar)

Telefon: 08-450 60 60

Returadress: Happy Green C/O: Shelfless, Viaredsvägen 24, 504 64 Borås

Besöksadress kontor: Kärleksgatan 2A, 211 45 Malmö

Certifierat av Trygg e-handel

Trygg e-handel är en certifiering för e-handelsföretag som marknadsför och säljer varor och tjänster via distanshandel i en butik på nätet. Certifieringen Trygg e-handel har som syfte att hjälpa konsumenter att hitta seriösa e-handelsföretag som kan leverera minst lika trygga och säkra köpupplevelser på internet som i vanliga fysiska butiker.
 När du handlar från ett företag som har certifieringen Trygg e-handel så innebär det att företaget genom ett avtal förbundit sig att följa en rad krav. Endast stabila och seriösa e-handels företag har rätten att bära certifieringen Trygg e-handel. 
Trygg e-handels krav är utformade för att du som konsument skall känna till och ta tillvara dina rättigheter när du handlar via internet. Bland annat ställs krav på att företaget skall vara tydlig med sin identitet, ha säkra rutiner för hantering av personuppgifter, använda säkra betalningslösningar samt ha en stabil ekonomi.