Betalning

Betala snabbt, enkelt och säkert med Klarna

Faktura är förvalt i kassan men det finns flera betalsätt att välja mellan:

1. Klarna Faktura
2. Klarna Konto
3. Kort
4. Banköverföring via internetbank
5. Direktbetalning via mobilt BankID

Klarna Checkout är en betalningslösning från Klarna AB som visar dig information om vilka betalsätt som är tillgängliga för dig vid köptillfället. För att Klarna ska kunna identifiera dig fyller du i t.ex. e-postadress och postnummer. Ibland behövs även personnummer och mobilnummer. Vilken information som du behöver ange och vilka betalsätt som erbjuds kan variera. Om Klarna tar en kreditupplysning så ses det inte av någon annan som begär en kreditupplysning om dig och det påverkar inte din kreditvärdighet. Klarna skickar även en kopia på kreditupplysningen per post till dig.

Mer information och fullständiga villkor hittar du på Klarnas hemsida, www.klarna.se.

 

Klarna Faktura

1. Klarna Faktura

Betalning ska göras inom 14 dagar till Nordea på det konto som står på fakturan. Fakturan skickas med e-post när din order har lämnat vårt lager, så du behöver alltså inte betala innan du tagit emot ditt paket. Du har också möjlighet att hämta dina fakturor på www.klarna.se. För att beställa mot faktura måste du uppge ditt fullständiga personnummer. Om du inte önskar uppge ditt personnummer eller om Klarna ger avslag så har du möjlighet att välja något av de andra betalsätten som syns i kassan. Leverans mot faktura sker bara till den adress där du är folkbokförd. Om betalning uteblir debiteras påminnelseavgift, för närvarande 60 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta.

 

Klarna Konto

2. Klarna Konto

Välj själv vilket belopp du önskar delbetala varje månad, dock lägst en tjugofjärdedel av totalbeloppet eller 50 kr inklusive aviavgift. Om du har fler än ett delbetalningsköp hos Klarna så sammanställs de på en och samma månadsfaktura. Klarna Konto har 19,9% i årsränta och 29 kr i aviavgift men 0 kr uppläggningsavgift. Du avslutar enkelt din delbetalning när du vill genom att sätta in det belopp som återstår.

 

Kort

3. Kort

Vi accepterar VISA, MasterCard och American Express och beloppet dras direkt från ditt konto vid köptillfället. Happy Green hanterar eller sparar ingen kortinformation och all information är krypterad enligt gällande standard och regler. Kortbetalning hanteras av Klarna som använder säkerhetslösningen 3D-Secure vid betalning med kort. Klarna är certifierade enligt standarden PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).

 

Banköverföring

4. Banköverföring via internetbank

Betala direkt från din internetbank om du är kund hos Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank. I kassan skickas du till din internetbank där du loggar in och godkänner transaktionen, beloppet dras sedan från ditt konto.

 

BankID

5. Direktbetalning via mobilt BankID

Betala direkt från ditt bankkonto genom att godkänna med mobilt BankID. Beloppet dras från ditt konto när du har godkänt transaktionen i mobilen.