Vi lät Beatrice Molin plocka ihop några ingredienser och överraska oss med det hon är bäst på – baka och skapa recept. Beatrice stora intresse är att baka, vilket verkligen syns när man scrollar i hennes instagramflöde. Inte nog med att hon är fantastiskt duktig på att baka och ta fina bilder på sin konst så föredrar hon att baka hälsosamt, vilket resulterar i växtbaserade, sockerfria och glutenfria recept. Precis vad vi gärna vill ha mer av. Dessa veganska Chocolate Chip Cookie är ett enkelt alternativ när du vill bjuda på något gott som är fritt från både socker, gluten och nötter. Unna dig något gott i veckan och testa dessa supergoda Chocolate Chip Cookies.

Ingredienser

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200°c

2. Skölj av kikärtorna med vatten

3. Mixa alla ingredienser förutom chokladen i en matberedare till en jämn smet

4. Tillsätt vätska efter behov, ca 2-3 msk

5. Hacka den mörka chokladen och rör ner i degen

6. Rulla degen i bollar och tryck ut till kakor på en plåt med bakplåtspapper

7. Grädda i ugnen 15-20 minuter

8. Låt kakorna svalna och ät direkt som dom är eller bre en klick mörk chokladkräm som toppning på kakorna – mums!

Tack till Beatrice för samarbetet och fina bilder. Vi tipsar verkligen om att spana in hennes Instagram-konto.