USDA Organic

USDA Organic
USDA är en certifiering som drivs av det amerikanska jordbruksverket och de certifierar ekologiska livsmedel och kosmetik. USDA-certifieringen finns i tre olika nivåer, vara två av dem medför att en produkt får bära en USDA-logo: 100% Organic: För att en produkt ska få den här nivån av USDA-certifieringen krävs att 100% av innehållet är ekologiskt, dock är vatten och koksalt undantaget. Organic 95%: För att en produkt ska erhålla den här USDA-nivån av certifieringen krävs att 95% av innehållet är ekologiskt, även här är vatten och koksalt undantaget. De sista 5% får endast bestå av ingredienser som finns på en lista med, av USDA, godkända ämnen.
Made With Organic Ingredients: På den här nivån krävs att minst 70% av innehållet är ekologiska ingredienser, varav tre av dem måste listas på förpackningen. Resterande 30% måste finns med på USDA-listan över godkända ingredienser. Produkter som når den här nivån får bära certifieringslogon, men inte USDA Organic-logon.
Källa: https://www.usda.gov/

Efter 30 år i hälsobranschen startade Tom och Maibritt Johnsson Medicine Garden. Målet var att ta KSM66 till Sverige, nu har även KSM66 fått sällskap av curaMIN och niDRA. Medicine Garden har stor respekt för vad naturen kan lära oss. Samtidigt som välgjorda kliniska studier och rena produkter ska detta gå hand i hand med ett ansvar för miljön. Medicine Garden största fokus med sina produkter är ditt välbefinnande och din hälsa.

1 Vara

Stigande ordning

1 Vara

Stigande ordning