Egenskaper

Naturlig Parfymfri Sulfatfri Vegan

Rhassoul Marockansk naturlig lera, 150g ekologisk

Loelle
99 kr
Snart i lager Fri frakt vid köp från 599 kr Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag

Egenskaper

Naturlig Parfymfri Sulfatfri Vegan

Loelle's Rhassoul är en 100 % äkta rasullera som på ett milt sätt rengör din hud och gör ditt hår glansigare med sitt höga innehåll av mineraler och en unik sammansättning av kisel, magnesium, kalium och kalcium. 

Vad gör Rhassoul lera?

  • Exfolierar och renar huden.
  • Förbättrar hudens struktur.
  • Ökar hårets volym och glans.
  • Avgiftar och ge näring åt hårsäckarna.
  • Mjuk exfoliering av hårbotten.

Passar alla hudtyper, särskilt torr, fet och känslig hud.

Som en detoxbehandling för ansiktet:
Blanda en matsked lera med två matskedar varmt vatten och två droppar olja (tillval). Applicera masken på ansiktet, undvik ögonområdet och låt den verka i 10 minuter, skölj sedan. Följ upp med ansiktsvatten och fuktkräm. Upprepa en eller två gånger i veckan.

Som en detoxtvätt för håret:
Du kan använda leran för att skapa din egen naturliga hårtvätt. Blanda 1-2 matskedar lera med vatten och tillsätt två droppar arganolja, olivolja eller nyponolja. Blanda alla ingredienser i en plastskål eftersom mineralerna i lera kan reagera med metall. Massera in blandningen i hårbotten i två minuter och skölj sedan av den. Denna hårtvätt är mycket fördelaktig för personer med fet hårbotten.

Som en detoxmask för håret:
Förbered masken genom att blanda lera med vatten eller rosenvatten. Applicera den från hårbotten till hårtopparna. Skölj av med varmt vatten efter 15-20 minuter.

Som en detoxbehandling för kroppen:
Du kan applicera lera var som helst på kroppen för att bekämpa torrhet och fjällning och omedelbart mjuka upp och återfukta din hud. Blanda gärna med rosenvatten och en olaj som tex. nyponolja eller mandelolja. Applicera pastan på kroppen. Låt verka i 15-20 minuter och skölj.

Moroccan Lava Clay

 
Lägsta pris 30 dagar 99 kr