Sista söndagen i maj är det dags att ge våra älskade mammor lite extra kärlek. Mors dag har varit en temadag vi firar i Sverige sedan år 1919. Då gavs en bok ut med instruktioner om hur mammorna skulle firas av sina familjer under hela dagen. De skulle väckas med sång, bli fria från de vardagliga hushållssysslor och firas med högtidligheter under eftermiddagskaffet. Se till att hålla traditionen i liv och visa din mamma hur fantastisk hon är. Vi på Happy Green har samlat de bästa tipsen på presenter som din mamma garanterat kommer uppskatta.

Choklad, te och andra godsaker för den sötsugna mamman

Kanske är din mamma alldeles förtjust i godsaker och du står där, utan tid och kunskap att baka ihop något gott. Vad passar då bättre än att ge din mamma en god, lyxig chokladbit som hon kan avnjuta när hon vill unna sig något gott? Eller varför inte plocka ihop en hel korg med godsaker som består av olika sorters choklad, te, nötter, torkad frukt och andra ekologiska, hälsosamma godsaker.

Hemmaspa för den stressade mamman

Precis som du kan plocka ihop en korg med godsaker att äta kan du plocka ihop en korg med hemmaspa-produkter som vårdar både kropp och själ. Kanske är din mamma i behov av en lugn kväll, där hon bara får tänka på sig själv och låta tankar sväva iväg i underbara dofter. Badsalt, kroppsskrubb, lotions, fotbad, oljor - ja, listan kan göras lång med ekologiska, snälla produkter som din mamma hade älskat.

Ekologiska produkter för yogamamman

Yogatrenden slutar inte växa och kanske har din mamma fallit pladask för den härliga, rogivande trenden som stärker kroppen. Då är Mors Dag ett perfekt tillfälle att uppdatera eller utöka hennes yoga-garderob med en ny yogamatta gjort i ekologiskt material eller en ögonkudde från Yogiraj som hjälper till att varva ner under stressiga dagar.

Schampo och balsam för den medvetna mamman

Har din mamma börjat bli mer och mer nyfiken på vad den ekologiska världen har att ge? Då vet vi vad du kan ge i mors dag present - ekologiskt schampo och balsam. Vanligtvis prioriterar vi att äta ekologiskt med glömmer helt bort det ekologiska i vårt badrumsskåp. Varför inte se till att din mamma blir fri från onödiga, skadliga och syntetiska kemikalier som vanligtvis förekommer i schampo och balsam? Hos oss hittar du ett brett sortiment med ekologiska schampo och balsam som boostar håret med lyxiga, näringsrika ingredienser.

Till Mors dag kampanjen