Många säger att skönhet kommer inifrån – och det är sant, såklart – men skönhet finns också på utsidan. Och när skönheten finns på utsidan, och när vi snackar ansikte då är rengöring en viktig del i tugget. Våra vänner på Estelle & Thild har varit så himla schyssta och satt ihop en rengöringsguide med deras bästa tips på hur du rengör ansiktet. Nedan hittar du 5 tips som är lika enkla, som grymma. Följ stegen för skönhet som börjar på utsidan. Enjoy!

1. Micellärt vatten

Inled din rutin med micellärt vatten för att tvätta bort överflödiga orenheter. Micellar Cleansing Water är ett ekologiskt rengöringsvatten för ansiktet som varsamt men effektivt rengör huden från makeup och smuts. Ansiktsvattnet har en återfuktande formula med tensider från kokos som rengör huden utan att påverka hudens naturliga fuktnivåer.

2. Rengöring

Vilken rengöring som passar dig bäst beror på din hudtyp och vilken typ av rengöring du föredrar. Alla rengöringsprodukter i serien BioCleanse är skonsamma mot huden och fungerar bra på de flesta hudtyper. Har du en extra torr eller känslig hy skulle vi dock rekommendera Silky Soft Cleansing Milk. Denna rengöringsmjölk är speciellt utvecklad för känslig hy, innehåller antiinflamatoriska ingredienser och hjälper till att balansera och återfukta huden.

3. Exfoliera

För att rengöra huden på djupet är det bra att använda en mild, exfolierande rengöringsskrubb. Radiance Micro Polish är en ekologiskt certifierad mikroskrubb som rengör på djupet samt exfolierar och föryngrar huden. Skrubben är baserad på mikrokorn från kisel som effektivt men skonsamt avlägsnar döda hudceller för att återskapa fantastisk lyster och mjukhet.

4. Ansiktsvatten

Använd ett återfuktande ansiktsvatten för att preparera huden. Multi-Action Facial Toner är ett ekologiskt, trippelverkande ansiktsvatten som återfuktar, balanserar och ger huden lyster. Ett uppfriskande ansiktsvatten utan alkohol som avlägsnar döda hudceller och balanserar hudens fuktnivå.

5. Rengöringsmask

Detoxa huden med en djuprengörande ansiktsmask. Deep Cleansing Detox Mask är ett ekologiskt alternativ som innehåller djuprengörande bentonitlera som löser upp tilltäppta porer och avlägsnar gifter och slaggprodukter. Masken hjälper även till att stimulera cellförnyelsen och att hålla talgproduktionen i schack.