Det kanske är svårt att tro, men den här chokladbräcken med frystorkade jordgubbar och vetegräs är ännu godare än den ser ut att vara. Efter att våra kompisar på Plog tipsade oss om det här receptet har det blivit ett riktigt favoritrecept bland oss på kontoret.

Ingredienser

Gör så här

1. Smält chokladen i ett vattenbad under omrörning.

2. Spara 1 dl av en smälta chokladen till dekoration och blanda därefter 2 dl choklad med PLOG vetegräspulver.

3. Bred på en bakpappersklädd plåt.

4. Häll försiktigt över resterande vit choklad.

5. Drag med tandpetare för att skapa mönster i chokladbräcken.

6. Avsluta med att strö flingsalt och frystorkade jordgubbar över bräcken.

7. Ställ plåten i kylen tills det stelnar.

6. Käka och njut!

Detta recept är lånat av våra vänner på Plog.