Proteinbröd utan gluten

risproteinbrod

Ett gott, smakrikt bröd fritt från gluten. Superlätt att göra och fyllt av näringsrika ämnen.

Ingredienser

1 ägg
1 dl mandelmjölk
1,5 msk Superfruit Risprotein
2 dl boveteflingor
2 dl Superfruit Mandelmjöl
1 tsk Superfruit Agavesirap
1 msk Superfruit Chiafrön
2 msk Superfruit Kokosolja
1 msk torkade fänkålsfrön
Vallmofrön
En nypa salt

Såhär gör du:
Mal chia frön till mjöl i en mixer. Mal fänkålsfrön. Blanda ägg, mandelmjölk, agavesirap och smält kokosolja i en skål. Tillsätt sedan kvarstående ingredienser, forma till bollar och toppa med vallmofrön. Grädda i ugnen på 150 grader i 30 minuter.

Klicka här för att upptäcka fler härliga recept!

Detta recept är lånat från Superfriuts hemsida och kan hittas här: http://www.superfruit.com/recept/bakning/proteinbrod-utan-gluten