Vi använder cookies för att din kundupplevelse ska bli så bra som möjligt. Läs mer.
Proteinbröd utan gluten
Ett gott, smakrikt bröd fritt från gluten. Superlätt att göra och fyllt av näringsrika ämnen.
Ingredienser
1 ägg
1 dl mandelmjölk
1,5 msk Superfruit Risprotein
2 dl boveteflingor
2 dl Superfruit Mandelmjöl
1 tsk Superfruit Agavesirap
1 msk Superfruit Chiafrön
2 msk Superfruit Kokosolja
1 msk torkade fänkålsfrön
Vallmofrön
En nypa salt
Såhär gör du:
Mal chia frön till mjöl i en mixer. Mal fänkålsfrön. Blanda ägg, mandelmjölk, agavesirap och smält kokosolja i en skål. Tillsätt sedan kvarstående ingredienser, forma till bollar och toppa med vallmofrön. Grädda i ugnen på 150 grader i 30 minuter.
Klicka här för att upptäcka fler härliga recept!
Detta recept är lånat från Superfriuts hemsida och kan hittas här: http://www.superfruit.com/recept/bakning/proteinbrod-utan-gluten