Möt Mádaras skönhetshjältar

Direkt från naturen, stöttat och bevisat av vetenskap erbjuder MÁDARA det absolut bästa inom växtbaserad, resultatinriktad skönhet. Om du är ute efter superladdad hudvård med bevisade resultat så kommer här en djupdykning i skönhetshjältar från MÁDARA värda en plats i din dagliga hudvårdsrutin.

MÁDARA the STORY

Märket grundades 2006 av fyra kvinnor från Lettland och i nästan 15 år har MÁDARA varit pionjärer inom forskningen och utvecklingen av nordiska ingredienser inom hudvård. Märket föddes ur grundaren Lotte Tisenkopfa-Iltnere’s önskan om att skapa kompromisslösa produkter som skulle vara både helt naturliga och effektiva samt baserade på innovation och ett fokus på hållbarhet och minimal miljöpåverkan.
Naturen erbjuder ett generöst urval av ingredienser- från revitaliserande björkvatten till omegafyllda bär och frön till aromatiska örter och svampar. MÁDARA arbetar in ingredienser som dessa i prisvinnande formulas som är naturliga och certifierade av ECOCERT/Cosmos och levererar dem i omsorgsfullt framtagna och återvinningsbara förpackningar. Utan starka kemikalier och potentiellt miljöförorenande ämnen är produkterna ansvarsfullt framtagna i samarbete med ledande forskare och dermatologer och tillverkade i märkets egen fabrik i Lettland.

 

 

MÁDARA Time Miracle Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly

FÖR EN ÅTERFUKTANDE ENERGIKICK

Kombinationen av föryngrande nordiskt björkvatten och multimolekylär hyaluronsyra gör att denna bästsäljande fuktkräm MÁDARA Time Miracle Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly, direkt och intensivt släcker hudens törst och lämnar huden djupt återfuktad med en direkt fylligare och fastare känsla. Den uppfriskande hydrogel-texturen ger en lätt känsla men med en intensiv återfuktning, och den oljefria veganska fomulan är perfekt för alla hudtyper.

 

 

MÁDARA SPF50 Plant Stem Cell Ultra- Shield Sunscreen

FÖR EKO-VÄNLIGT SKYDD FRÅN SOLEN

Med en kombination av 100% mineral, bredspektrum SPF50 och antioxidantrika växtstamceller skyddar MÁDARA SPF50 Plant Stem Cell Ultra- Shield Sunscreen din hud mot tecken på för tidigt åldrande och ger ett skydd mot skador orsakade av UV stålning, stadsmiljö och blått ljus på ett sätt som är säkert för miljön och havens ekosystem. Det är också det perfekta valet om du vill slippa en vit hinna, då den silkeslena texturen är lätt tonad för att sömlöst smälta in i huden.

 

 

MÁDARA PEEL Brightening AHA Peel mask

FÖR EN LYSTER SOM INGET ANNAT

Med en superladdad dos av naturliga aktiva syror är MÁDARA PEEL Brightening AHA Peel mask biljetten till ett ojämförbart glow. Vitamin C från kvitten arbetar för att ge lyster, medan mjölksyra sveper bort döda hudceller och stimulerar cellförnyelse samt arbetar mot grov textur och ojämn hudton för att ge en hud som är slätare, klarare och oemotståndligt mjuk. Gör dig redo för lyster!

 

 

MÁDARA CITY CC Hyaluronic Anti-polluting CC cream SPF 15

ETT ENDA STEG TILL SKYDD OCH PERFEKTION

Möt din perfekta multi-tasker som jämnar ut hudtonen och skyddar mot stadslivets utmaningar. MÁDARA CITY CC Hyaluronic Anti-polluting CC cream SPF 15 är laddad med ett dreamteam av mineral SPF och åldersmotverkande antioxidanter som ger dig ett skydd mot UV strålning, stadsföroreningar och blått ljus, medan hyaluronsyra boostar huden med fukt. Välj mellan fyra olika nyanser för en jämn, glödande och skyddad hud.

 

 

MÁDARA Melting Cleansing Oil

EN SMINKBORTTAGNING SOM FÅR DIG ATT SMÄLTA

Skonsam nog även för den känsligaste huden, smälter denna drömlika rengöringsolja bort makeup, mineral SPF och smuts som kan täppa till porerna. Den näringsrika formulan innehåller en cocktail av oljor från jättenattljus och mandel, kombinerat med vitamin E och milda rengörande ingredienser. Utan ansträngning sveper MÁDARA Melting Cleansing Oil bort minsta spår av dagen utan att torka ut eller irritera din hud.

 

 

HITTA DIN PERFEKTA MÁDARA HUDVÅRDSRUTIN

 

MOGEN HY

Morgon

Rengör huden med Melting Cleansing Oil, använd sedan Hyaluron Concentrate Jelly för att pigga upp och ge fukt. Klappa sedan försiktigt in Re:Gene Eye Serum i ögonområdet och för ett näringsrikt skydd, applicera sedan Age Defence Day Cream. Avsluta med ett högt solskydd, som SPF50 Ultra-Shield Sunscreen.


Kväll

Avlägsna smutspartiklar med Make-Up Remover och dubbelrengör sedan med Melting Cleansing Oil. En eller två gånger i veckan skämmer du bort huden med Brightening Peel Mask, för djuprengöring, fukt och lyster.
Återfukta med Hyaluron Concentrate Jelly, behandla sedan ögonpartiet med Re:Gene Eye Serum och avsluta din kväll med Total Renewal Night Cream.

 

 

AKNEBENÄGEN HY

Morgon

Rengör med ACNE Clear Skin Wash, applicera sedan ACNE Spot Roll-On direkt på inflammationer och ACNE Blemish & Pore Treatment på områden med mycket orenheter, återfukta och skydda sedan med den icke-komedogena ACNE Balancing Fluid. Glöm inte ett högt solskydd, speciellt under sommaren. Vi rekommenderear SPF50 Ultra-Shield Sunscreen.


Kväll

Börja med att ta bort smutspartiklar och makeup med Make-Up Remover och rengör sedan huden med ACNE Clear Skin Wash. För lyster och djuprengöring, unna dig Brightening Peel Mask en eller två gånger i veckan.
Applicera ACNE Spot Roll-On direkt på inflammationer och ACNE Blemish & Pore Treatment på större områden, återfukta sedan med ACNE Balancing Fluid och låt de lugnande, antiinflammatoriska ingredienserna jobba över natten.

 

 

TORR HY

Morgon

Tvätta ansiktet med Cleansing Milk, behandla ögonområdet med SOS Eye Cream & Mask för att ge fukt och motverka mörka ringar. Applicera sedan SOS Hydra Repair Serum på ansikte och hals, följ sedan upp med SOS Hydra Recharge Cream och en naturlig SPF som Plant Stem Cell Sunscreen SPF30.


Kväll

Avlägsna smutspartiklar och rengör huden med Make-Up Remover och Cleansing Milk. Behandla ögonområdet med SOS Hydra Moisture + Radiance Mask och SOS Eye Cream & Mask som intensivt återfuktande och lugnande masker ett par gånger i veckan. Avsluta varje kväll med SOS Eye Cream & Mask för ögonområdet och SOS Hydra Repair Serum samt Hydra Recharge Cream på ansikte och hals.