Hudterapeuten tipsar

Huden är vårt största organ och fungerar som en skyddsbarriär. Precis som allt annat i våra kroppar är huden unik och en stor del av förutsättningarna beror på det genetiska arvet. Vi har fått några tips hudvårdstips från Dynamic Code och hudterapeuten Melinda. Här är tre anledningar till varför du ska investera i hudtestet SKIN!

 

Lär dig mer om just din hud

I hudtestet SKIN analyseras 16 olika genvarianter och ger dig ett personligt svar med information om vilka genetiska förutsättningar som kan påskynda din huds åldrande. Du får konkreta tips och råd utefter ditt resultat. I samband med ditt provsvar får du även möjlighet till vidare rådgivning med Melinda Ingvarsson som är auktoriserad hudterapeut.

 

 

 

Melindas tre bästa tips på varför SKIN är en investering i din hudvård:

 

  1. Ligg steget före. SKIN ger dig möjlighet att anpassa din hudvård även om vissa tillstånd ännu inte är synliga, du får möjligheten att arbeta i förebyggande syfte.
  2. Lär känna din hud. Ibland upplever man att vissa tillstånd eller problem är återkommande. Visar ditt test att du har förhöjd benägenhet för något så vet du att du alltid behöver ta hänsyn till detta i din rutin.
  3. Få kunskap om hur du kan behandla på flera plan. Om du till exempel vill förbättra din hudstruktur så är det vanligt att man blir rekommenderad olika peelingar eller produkter med syror. Vet du då via ditt SKIN-test att du dessutom är känslig i huden, eller har benägenhet för att bilda mörka fläckar i huden är det viktigt att ta hänsyn till detta innan du startar en för stark behandling för att förbättra hudstrukturen.

 

Läs mer om SKIN här.