Anrika varumärket Häxan får nytt liv!

Sedan 1913 har Häxan försett svenska hushåll med utmärkta puts- och polermedel som Häxan Metall och Silverputs. Nu är de tillbaka i ny regi och design, redo att magiskt städa både ditt inre och yttre.

 

 

Med ett uppdaterat och utökat sortiment av skonsamma och effektiva naturnära rengöringsprodukter finns bland annat produktnyheter som Häxan Allrent, Häxan Soffa & Matta, Häxan Diskmedel. Även uppdaterade favoriter i putsserien som Häxan Teakolja och Häxan Möbelputs. De flesta av produkterna är doftfria, men det går att tillsätta doft genom att brygga ett eget städelixir med Häxans doftdroppar.

 

 

 

Häxotek

Häxan öppnar även en första butik på Götgatan 21 i Stockholm, ett häxotek, där städning och magi tas till en ny nivå. Från den myllrande Götgatan kliver besökare in till Häxans egna lilla universum, ett eklektiskt och lite bohemiskt crazy-catlady-hem med allt inom rengöring för badrum, kök, vardagsrum samt ett laboratorium och verkstad.
För den som vill förvalta och ge nytt liv i gamla ägodelar tar verkstaden emot ljusstakar, sneakers, mattor etc. och gör dem skinande rena inför öppen ridå i butiken. Självklart finns Häxans utvalda favoritstädredskap som kvastar och dammvippor till försäljning, och i en äkta häxanda kan de som vill få en läggning med tarotkort.

 

 

Bakom satsningen står trion Mikael Söderlindh, Lovisa Tingman och Jim Rosengren, som tidigare har erfarenheter tillsammans med framgångsrika Happy Socks.