EMS cream, 150ml

Ion Silver
Reducerat pris 175 kr Rek. pris 219 kr Du sparar 43.8 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Vårdar huden
  • Lättflytande och mjukgörande
  • Helt fri från parabener.

Lättflytande och mjukgörande kräm

Ion Silvers EMS Créme, en syskonkräm till Ion Silver EMS salva, är en lättflytande och mjukgörande kräm. EMS Créme absorberas lätt av huden och ger den sin lyster tillbaka. Krämen är mer lättflytande än salvan vilket gör den enklare att smörja in, i synnerhet på större ytor. Det beror på att den innehåller mer kolloidalt silver än salvan.

EMS Créme - 3 ingredienser i kombination

EMS Crémen består av tre olika ingredienser. E i EMS står för EMU-olja, från den australiensiska strutsfågeln emu, som bär många likheter med de fetter som finns naturligt i huden och som gör att den går lätt in i huden. M står för MSM (MetylSulfonyMetyn), som är en organisk svavelförening som finns i människokroppen och som hjälper kroppen att förbättra produktionen av kollagen och keratin som stärker naglar, huden och skelettet. S står för kolloidalt silver, som anses vara bakteriedödande.

Emuolja, MSM, kolloidalt silver, allantoin, D-Pantenol, Squalene, kallpressad cocosnötolja, Glycerol, E-vitamin, C-vitamin, Ringblomma, Kamomill, Myrraharts och eteriska oljor från lavendel.
803379

 

Ingår i kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din första order


Populära produkter