Pau D´Arco te, 100g

Alpha Plus
116 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • En tusenårig tradition
  • Te från Pau D´Arco trädets bark
  • 3-6 koppar kan drickas dagligen.

Alpha Plus Pau D´Arco te – Te av Pau D’Arco bark

Pau D’Arco är en tusenårig historisk skatt att upptäcka. De sydamerikanska uråldriga stammarna använde trädets bark, vilket skapade nyfikenhet hos de kringresande spanjorerna och portugiserna som noterande och även de ville testa Pau D’Arco. Gammaldags skrifter, naturmedicinska uppslagsverk och nedtecknade huskurer. Alla nämner de Pau D’Arco som en fantastisk växt. Med sina vackra rosa och osalila blommor, står trädet ståtligt i den brasilianska regnskogen. Dess praktfulla namn har det fått från de bågar av trä, som de sydamerikanska stammarna skapade från trädets virke. Drick gärna ditt Pau D’Arco-te i lugn och ro, uppkrupen i soffan istället för ditt vanliga kvällste.

Användning av Alpha Plus Pau D´Arco te

Rekommenderade dosen av Pau D’Arco 3-6 koppar om dagen. Gör en kopp på 1,5 msk bark och 1/2 liter vatten. Brygg detta te i 15-30 min. Pau D’Arco är optimalt som kvällste.

Pau D’Arco innerbark (Tabebuia impetiginosa).

1 kapsel innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*

* Dagligt referensintag

118975

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.


Populära produkter