Estelle & Thild har släppt en brun utan sol-produkt som har kommit att bli ett måste i vår necessär. Att alltid kunna ha en bränna som är på topp, utan att spendera timme efter timme i solens skadliga strålar är guld värt. Är du osäker på hur du använder produkten kommer här en enkel guide.

Steg 1 - Exfoliera

Exfoliera hit och exfoliera dit. Det känns som ett evigt tjatande om att exfoliera. Vi förstår att det är tröttsamt att höra men en välexfolierad hud har bättre förutsättningar när du vill jobba med brun utan sol-produkter. Därför är steg 1 i vår guide att exfoliera. Förslagsvis använder du den här skrubben eller den här masken från Estelle & Thild.

Steg 2 - Återfukta

Grunden till att lyckas med din ansikts-BUS är att aldrig applicera produkt när din hud är torr. Återfukta är alltså A och O för att din fake-bränna ska bli jämn och se äkta ut. Trots att Estelle & Thilds Self Tan Drops innehåller hyaluronsyra och därmed verkar återfuktande på huden är det alltid bra att ha en återfuktad bas innan du går igång med dina brun utan sol-produkter.

Steg 3 - Applicera

Du applicerar Estelle & Thilds Self Tan Drops enkelt genom att blanda dem i din fuktkräm eller i ditt serum. När du är färdig med appliceringen är det viktigt att du tvättar händerna noga, men det kanske är så självklart att vi inte ens behöver nämna det. Men hur många droppar ska jag ha då, undrar du? Det bestämmer du lite själv, beroende på hur brun du vill bli. Vi gjorde ett test och tycker att 2-3 droppar ger en lätt solkysst hy medan 4-7 droppar ger en mer intensiv bränna. Eftersom att brännan utvecklas under ett par timmar är vårt bästa tips att börja försiktigt och fortsätta applicera dropparna ett par dagar i rad för att uppnå önskat resultat.

Lycka till!

Estelle & Thild Self Tan Drops