Våra kompisar på Loelle har delat med sig av en avkopplande och härlig spa-rutin som du kan göra hemma i ditt eget badrum. Hur najs? Very nice om du frågar oss. Sätt på en film till kidsen, glöm bort att din to-do lista är en mil lång, lås in dig i badrummet och fokusera på dig själv en stund. Det är du värd.

Spa-rutin steg för steg

1. Duscha kroppen och applicera antingen Afrikansk eller Marockans Svarttvål över hela kroppen. Låt tvålen verka någon minut innan du sköljer av den. Svarttvålen hjälper till att exfoliera huden inför nästa steg.

2. Döda hudceller avlägsnas nu effektivt med hjälp av Loelles skrubbhandske.

3. Följ upp med din egenblandade Rhassoullera över ansiktet och låt verka i 10-15 minuter. Vill du lyxa till det lite extra går det bra att använda leran över hela kroppen och i håret. Är ditt hår svårt att borsta ut är leran kanon då den gör håret mjukt, glansigt och följsamt. 

4. Skölj med varmt vatten och använd en tvättlapp för att ta bort alla orenheter som dragits ur huden.

5. Avsluta med Loelles Rose Water eller Neroli Water för att PH-balansera huden och Argan Oil för att bevara den sammetslena ytan.

Tillredning av Rhassoullera

Blanda lite lera med varmt vatten eller - om du vill lyxa till det lite extra - använd någon utav Loelles hydrolater, Rose Water eller Neroli Water, och blanda med till en mjuk pasta. Vid torr hud kan man med fördel blanda i några droppar Argan Oil för att förhindra fuktförlust från huden. Applicera på hud och hår enligt steg 3.