När vi pratar om hud med lyster så talar vi om en stark, fräsch och hälsosam hud med ett naturligt glöd. Här nedan finner du fem produkttips från BYBI för just detta, en naturligt strålande hud. Du kan använda alla produkter i en härlig uppfräschande rutin eller addera en eller två i din nuvarande hudvårdsrutin.

Historien bakom BYBI beauty

Vad är då BYBI och vad gör det så speciellt? Resan tog fart när grundarna Dominika och Elsie startade plattformen Clean Beauty Insiders. Plattformen har blivit ett välkänt forum för allt inom grön skönhet och det är från detta startskott som By Beauty insiders utvecklats, även känt som BYBI. Bybi har idag ett toppmodernt ekolaboratorium i centrala London och tillsammans med ett framstående forskningsteam arbetar dem kompromisslöst för att utveckla dem mest klimateffektiva metoderna från produktion till förpackning.

BYBI skapar produkter som är veganska, naturliga och effektiva hudvårdsprodukter som fokuserar på det näringsrika och goda i aktiva ingredienser. Deras produkter innehåller stärkande mineraler och fina vitaminer för att kunna ge dig en optimal hudvårdsupplevelse. BYBI ser inte hållbar hudvård som en paradox utan deras enda skönhetsstandard. Målet är att skapa en förändring inom skönhetsbranschen på riktigt, genom koldioxidsnål produktion och med genomtänka ingredienser anses detta fullt möjligt. För att både din hud och vår planet ska vara friska.

5-tips på effektiva produkter från BYBI

Bakuchiol Booster

BYBI’s bästsäljande booster är Bakuchiol Boostern, en 100% naturligt och veganvänligt alternativ till retinol (vitamin A). Bakuchiol Boostern minskar synbart pigmenteringar, fina linjer, föryngrar huden och förbättrar hudens struktur. Boostern innehåller 1% bakuchiol i en bas squalane från oliver. Bakuchiol Boosters konsistens är väldigt lätt och absorberas snabbt in i huden, efter användning känns huden återfuktad och mjuk.

Supercharge Serum 

Supercharge Serum är en produkt som lever upp till sitt namn. Detta serum ger en omedelbar lyster till huden och förser den med hela 18 st näringsrika antioxidanter. Dessa antioxidanter ökar förnyelsen av hudceller så att din hud känns frisk och fräsch. Supercharge Serum reparerar och föryngrar skadad hud och jämnar ut hudtonen. Detta ljuvliga serum kan användas ensamt genom att applicera 1-3 droppar direkt på din hud för ett naturligt lyster. Alternativt kan du blanda supercharge serum med en ansiktskräm. 

C-Caf Cream

C-Caf är en dagkräm med en lätt konsistens som ger en klar hudton på grund en hög dos av C-vitamin. Dagkrämen reducerar svullnad i huden med hjälp av vätskedrivande koffein. C-Caf har en återfuktande kombination av squalane, shea och glycerin som ökar huden fuktnivåer och håller den mjuk, lystring och fuktad. Dagkrämen minskar även hyperpigmenteringar, ärr och ojämn hud.

Acid Gold

Bli av med oönskade döda hudceller med hjälp av BYBI’s exfolierande ansiktsmask Acid Gold. Ansiktsmasken är full av potenta AHA (Alpha Hydroxy Acids) vilket hjälper din hud att bryta ner den fasad som håller kvar dem döda hudcellerna. Acid Gold innehåller pumpaenzymer som inte bara exfolierar utan också stödjer hudens cellförnyelse. Ansiktsmasken innehåller även glycerin för att motverka att din hud känns torr. Efter användning lämnas huden len, mjuk och glödande, då nya hudceller kan träda fram.

Mega Mist

För en hälsosam och hud med lyster, behövs mycket återfuktning. Mega Mist är en produkt i BYBI’s serien som hjälper dig med just detta. Mega Mist är en hyaluronsyra spray som hjälper att hålla huden återfuktad under hela dagen. För en mjuk och fyllig känsla kan du med behag underhålla med Mega Mist. Hyaluronsyran återfuktar genom att dra till sig och binda fukt i huden. Du kan med fördel spraya både ovanpå din sminkning vid behov eller innan du applicerar ditt smink.

Tips på drömrutin för strålande hud

Morgon

1. Rengör med Milk Vegan Oat Cleanser eller Crystal Clear Rengöringsgel beroende på vilken hudtyp du har.

2. Klappa huden torr efter rengöring, spraya därefter 2-3 pumpar av Mega Mist över hela ansiktet.

3. När ansiktet absorberat Mega Mist applicerar du en ärtstor klick av C-Caf i din hand och tillsätt 2 droppar av supercharge serum. Massera in blandningen över ansikte och hals.

4. Glöm inte boosta din hud vid behov under dagen med Mega Mist för en uppfriskande och återfuktande känsla.

 

På kvällen

1. Rengör med Milk Vegan Oat Cleanser eller Crystal Clear Rengöringsgel beroende på vilken hudtyp du har.

2. Efter rengöring applicerar du ett tunt lager av Acid Gold. Låt ansiktsmasken verka i ca 5-10 minuter beroende på hur känslig hud du har. Skölj sedan av noggrant med vatten.

3. Applicera därefter 2-3 droppar Bakuchiol Booster direkt på huden eller blanda i din nattkräm som en ’’night nutrition’’. Massera in i ansiktet i cirkulära rörelser tills produkten är helt absorberad.