När vi lät Martina skapa något med produkter från vårt sortiment blev vi, precis som vi anande, allt annat än besvikna. Kolla bara in dessa fantastiska blåbärsbollar med en touch av kanel och kardemumma. Bollarna är RAW och innehåller därför ingen mjölk, laktos, gluten eller socker. Hur fantastiskt är inte det? Jättefantastiskt. Som utbildad konditor och hälsocoach med ett brinnande intresse för bakning och hälsa är Martina proffs på recept, som är helt utan socker och oftast fullproppade med protein. Något som vi självklart jublar över.

Ingredienser

Gör så här

1. Kärna ur dadlarna och mixa de sedan till en slät massa i en matberedare eller mixer.

2. Tillsätt nu cashewnötter, kokosflingor och pepparkakskrydda – mixa tills allt gått ihop.

3. Häll över massan i en bunke och vänd förhand i de torkade blåbären och blanda runt ordentligt.

4. Forma till bollar och rulla i kokos. Förvara i kylen tills det är dags för servering!

Tack till Martina för samarbetet och fina bilder. Har ni inte redan varit inne på Martinas Instagram, skippasockret, så borde ni klicka in. Där hittar ni mängder av olika kakor, i olika former och smaker och givetvis utan socker. Ett kak-paradis helt enkelt, fullt med inspiration.