Egenskaper

Glutenfri Laktosfri Mjölkfri Sockerfri Vegan Fri från sötningsmedel Fri från tillsatt socker

Oreganoolja, 30 ml

Alpha Plus
199 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag

Egenskaper

Glutenfri Laktosfri Mjölkfri Sockerfri Vegan Fri från sötningsmedel Fri från tillsatt socker
  • Kosttillskott med oregano
  • Med en bas på olivolja
  • 1-2 droppar dagligen

Alpha Plus Oreganoolja - med olivolja

Alpha Plus Oreganoolja är ett kosttillskott med oregano i olivolja. Oregano innehåller substanser som karvakrol, tymol och rosmarinsyra. Oregano kan även kallas Origanum vulgare eller Kungsmynta och är en växt som tillhör släkten Origanium i familjen kransblommiga växter.

Användning av Alpha Plus Oreganoolja

Rekommenderad daglig dos av Alpha PLus oreganoolja är 1–2 droppar. Blanda i 1 tsk matolja eller 2–3 dl vätska. Rekommenderat intag bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för små barn.

Extra Virgin Olivolja (Olea europea L, ekologiskt certifierad ingrediens, 75 % av innehållet (SE-EKO-01)), oreganoolja (Origanum vulgare L bladolja, vildplockad, 75 % karvakrol).

1 kapsel innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*

* Dagligt referensintag

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Populära produkter