Vi använder cookies för att din kundupplevelse ska bli så bra som möjligt. Läs mer.
Den här desserten kommer få dig att mentalt förflyttas till en solig sandstrand och smaken av kokos som blandas med banan, choklad och vanilj kommer få dina smaklökar att explodera av glädje. Så, vad väntar du på? Rusa ut i köket och tillred genast. Det är en order från dina smaklökar.
Ingredienser
Nice cream
- ½ dl kokosmjölk (den tjocka biten i en konservburk)
- 4 frysta mogna bananer
- 2 msk kokosvatten
- 1 krm vaniljpulver
Bounty bars
- 4 msk kokosgrädde
- 1 dl riven kokos
- 2 msk agavesirap
- 40g mörk choklad från loving earth
Gör så här
Nice cream
1. Mixa bananerna, kokosmjölken, kokosvattnet och vaniljpulvret i en mixer eller matberedare.
Bountry bars
1. Blanda ihop kokosgrädden, agavesirapen och den rivna kokosen med en sked.
2. Häll smeten i en form och frys i en timme.
3. Smält chokladen.
4. Ta ut kokossmeten från frysen och skär i rutor, eller den form du föredrar.
5. Doppa i chokladen och låt bitarna stå och stelna i kylen.
6. Toppa sedan din nice cream med lite smält vegansk chokald och bountry barsen.
Detta recept är lånat av våra vänner på Loving Earth.