Egenskaper

Vegan

Ginger Root Ingefära, 100 kapslar

Solgar
159 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med ingefärapulver
  • Innehåller vitamin C och E
  • 100% naturligt innehåll

Solgar Ginger Root Ingefära – Kosttillskott med ingefärapulver

Solgar Ginger Root Ingefära är ett kosttillskott som innehåller högkoncentrerat extrakt och pulver från ingefäraroten. Innehållet i Solgar Ginger Root Ingefära är 100% naturligt och helt vegetabiliskt. Ingefäraroten är rik på vitamin C och E och innehåller även koppar, tre nutrienter som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress i kroppen. Vitamin C hjälper också till att bidra till immunförsvarets normala funktion.

Användning av Solgar Ginger Root Ingefära

Det rekommenderade dagliga intaget av Solgar Ginger Root Ingefära är 1-3 kapslar. Tänk på att det rekommenderade dagliga intaget inte överskridas och att ett kosttillskott inte ersätter en varierad och mångsidig kost eller en hälsosam livsstil. Solgar Ginger Root Ingefära bör förvaras utom räckhåll för barn och är du gravid, ammande eller äter blodförtunnande läkemedel bör du rådfråga din läkare innan du äter ett kosttillskott.

Ingefära rotpulver, hydroxypropylmetylcellulosa (kapselskal), ingefära rotextrakt, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror).
Per 1-3 kapslar
Ingefäras rotpulver500-1500 milligram
Ingefäras rotextrakt5-15 milligram
117103
Rekommenderad dos: 1-3 kapslar dagligen i samband med måltid.
 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Ingår i kampanj

Magasin på köpet
Få ett gratis
magasin

Exklusivt Bonnier-erbjudande!
Signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få ett gratis magasin.

VÄLJ HÄR