Egenskaper

Ekologisk Vegan Fri från tillsatt socker

Certifieringar

EU-ekologisk

Rödbeta, ekologisk rödbetsjuice, Bag-in-Box 3l

199 kr
  • Köp 3 för 166 kr /st och spara 17%
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Eko-certifierad rödbetsjuice
  • Inga tillsatser - bara ren råsaft
  • Öka uthålligheten vid träning

RÅ Rödbeta bag-in-box - ekologisk rödbetsjuice

Rå Rödbeta bag-in-box, 3 liter är en ekologisk rödbetsjuice som ibland i folkmun kallas för den röda superdrycken på grund av sitt rika innehåll av nitrater. RÅ:s rödbetsjuice är en råsaft som pressats av ekologiska rödbetor. Rödbetsjuicen innehåller 98 % ekologisk rödbeta och 2 % ekologisk äppelcidervinäger. Så enkelt - inga ytterligare tillsatser. RÅ Rödbeta är en ren naturprodukt som är ekologiskt certifierad. Rödbetsjuicen kommer här i en smidig bag-in-box, som rymmer 3 liter. Det motsvarar 6 flaskor eller ungefär en månads förbrukning.

Rödbetsjuice vid uthållighetsträning

Den höga nitrathalten i rödbetan omvandlas i kroppen till nitrit vilket gör kroppens muskler bättre på att ta upp syre och resultatet av att dricka rödbetsjuice blir att du orkar längre, i synnerhet om du håller på med någon form av uthållighetsträning. Rödbetsjuicens höga nitrathalt kan även sänka blodtrycket, något som belagts i forskningen. Att rödbetsjuice kallas för en röd superdryck är således ingen slump. Läs mer om varför rödbetsjuicen är bra för dig här.

Användning av Rå Rödbeta bag-in-box

Det rekommenderade minsta mängd ekologisk rödbetsjuice som du bör dricka för att få effekten av rödbetsjuicen är ca 1 dl om dagen. Då rödbetsjuicen kan vara lite stark för magen kan det vara bra att inte dricka den på tom mage, men rödbetsjuicen går utmärkt att dricka i samband med frukosten.

Hållbarhet och förvaring av rödbetsjuice

Hållbarheten på en oöppnad bag-in-box är ca 1 år från produktionsdatum och den kan förvaras i rumstemperatur. Hållbarheten på en öppnad bag-in-box är ca 1 månad från öppnandet och den bör förvaras i kylskåpet.
Tips: Om du tycker att rödbetsjuicen är lite stark i sin rena form kan du späda den med lite vatten så blir smaken av rödbetsjuicen mildare.

Rå Rödbetsjuice finns i flera varianter
Rå Rödbeta, 50 cl

Läs mer om rödbetsjuice:
Fyra snabba med Mats Tärning
Därför är rödbeta bra för dig

Ingår i kategori:
Rödbetsjuice

Osötad råsaft av 98% ekologisk Rödbeta och 2% ekologisk äppelcidervinäger.
Per 100 ml
Energi 127 kJ/30 kcal
Fett 0 g
varav mättat fett 0 g
Kolhydrat 6,3 g
varav sockerarter 5,9 g
Fiber <0,5 g
Protein 1,16 g
Salt 0,1 g
115878

 

Ingår i kampanj