Vi har haft äran att göra ett samarbete tillsammans med Linnea. Resultatet blev, precis som vi anade, helt fantastiskt. Hur bra är det inte med ett snabblagat och hälsosamt vegorecept nu till sommaren, när utflykter till stranden eller skogen hägrar eller när du bara vill ha något lättlagat till kvällen?

Pasta kan du variera efter smak och tycke, till detta receptet använde Linnea spirulinpasta. Ni visste väl att Spirulina är en superalg som är berikad på massa vitaminer, nyttiga fetter och mängder av protein? Om ni inte har testat det innan är det hög tid att testa nu. Mycket nyttigare än vanlig pasta.

Ingredienser

Ingredienserna kan du måtta med lite hur du vill, beroende på hur mycket du behöver och vad du tycker om.

Gör så här

1. Koka pastan efter anvisningar

2. Ringa över lite olivolja så pastan inte blir torr

3. Mixa i pesto

4. Fördela massa oliver och alla kronärtskockor över pastan

5. Klart för servering.

Linneas tips är att servera pastan i ett stort fin fat. Då blir serveringen både roligare och mer lyxig än att servera direkt i kastrullen.

Tack till Linnea för samarbetet och fina bilder. Linnea har sedan tidig ålder varit intresserad av en hållbar livsstil och har under de senaste åren övergått mer och mer till att äta en vegansk kost. Vi tipsar verkligen om att spana in hennes Instagram-konto.