Egenskaper

Naturlig

Yogatillbehör

Paket
308 kr
Snart i lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar

Yoga-paketet

Detta är ett perfekt paket för dig som älskar yoga. I yogapaketet från Happy Green ingår produkter som passar både dig som är nybörjare eller för dig som vill avancera och förbättra dina yogapositioner.

Yogapaketet består av ett ekologiskt, justerbart yogabälte som sakta men säkert hjälper dig att öka rörligheten i muskler och leder. Ett yogabolster som formar sig efter din kropp och ger stöd. Dessutom ingår en eterisk olja som hjälper dig att finna balans både innan och under tiden du yogar.

Yogiraj Yogablock i kork

Yogiraj Yogablock är ett yogablock som har tillverkad av hållbar, ekologisk kork. Yogablocket från Yogiraj är bra för att det ger grundning, stabilitet och extra höjd när du göra olika yogapositioner. Det tegelstensliknande blocket har rundade kanter som ger ett extra skönt grepp. Med Yogiraj Yogablock får du ut mycket mer rörlighet av kroppen.

Yogiraj Yogabälte Midnight Black

Nå längre med detta justerbara yogabälte av stark ekologisk bomull. Det kommer sakta men säkert att öka din rörlighet. Yoga handlar inte om att nå dina tår, men ett yogabälte hjälper dig att lättare hitta in i positionerna.

Yogandha Eterisk Olja Balance Roller, 10ml

Denna behändiga och hälsosamma yogaolja i roll-on-form heter Balance eller Vyanam Dhehi (”may the circulating energy be nourished”). Den balanserar dig före yogaträningen och när du behöver balans (utmärkt för hormonbalansen). Yogandha Balance har en blommig och sensuell doft av jasmin och cypress.

Yogiraj Yogablock i kork

Yogiraj Yogabälte Midnight Black

Yogandha Eterisk Olja Balance Roller, 10ml

9116510