Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

Vitlökskapslar extra starka, 100 st

Wallda
79 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag

Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri
  • Kosttillskott med vitlöksextrakt
  • 2-3 vitlöksklyftor per dos
  • 1 kapsel, 3 gånger om dagen

Wallda Vitlökskapslar – Kosttillskott med vitlök

Wallda Vitlökskapslar är ett kosttillskott med vitlöksoljemacerat vilket är ett extrakt som utvinns ur färsk vitlök. Dessa kapslar motsvarar 2-3 vitlöksklyftor per dagsdos. Kapslarna är tunntarmslösliga, vilket innebär att de upplöses först i tunntarmen som gör att lukten från vitlöken förhindras.

Användning av Wallda Vitlökskapslar extra starka

Det rekommenderade dagliga intaget av Wallda Vitlökskapslar extra starka är 1 kapsel 3 gånger dagligen i samband med måltid. Tänk på att det dagliga intaget inte bör överskridas och att ett kosttillskott inte ersätter en varierad kost eller en hälsosam livsstil. Förvara Wallda vitlökskapslar torrt och utom räckhåll för barn.

En kapsel innehåller: Vitlöksoljemacerat (Allium Sativum) 270 mg, standardiserad, laboratoriekontrollerad halt av vinyldithiiner motsvarande 0,7 mg allicin. Kapselns ytterhölje består av gelatin ca 80 mg, glycerol ca 26 mg, sorbitol ca 16 mg och vatten ca 14 mg. Gelatinet är av läkemedelsgodkänd kvalitet tillverkat av råvara från bovin som kommer från Österrike, Tyskland och Italien.

Rekommenderad dos: 1-2 kapslar 3 gånger dagligen.

1 kapsel innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*

* Dagligt referensintag

651240
Rekommenderad dos: 1-2 kapslar 3 gånger dagligen.
 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande eller lider av sjukdom.

Ingår i kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din första order


Populära produkter