Egenskaper

Ekologisk Glutenfri Mjölkfri

Aronia örtdryck, Bag-in-Box 3l ekologisk

Vita Biosa
489 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med mjölksyrebakterier
  • Extrakt av örter
  • Fri från socker, mjölk och gluten
  • Organiska syror
  • Organiska syror

Vita Biosa Aronia 3l – kostillskott med mjölksyrebakterier

Vita Biosa Aronia är ett kosttillskott med mjölksyrebakterier med smak av örter, aronia, björnbär och blåbär. Det är en ekologisk örtdryck med 8 olika bakteriekulturer av aktiva bifido- och mjölksyrabakterier, extrakt av aronia, björnbär och blåbär, organiska syror, samt extrakt av 19 örter. Vita Biosa Aronia har ett högt innehåll av syror, levande mikroorganismer och örtextrakt samt att den är 100% naturlig. Örtdrycken är helt fri från socker, gluten, mjölk och konserveringsmedel.Få ditt dagliga intag av mjölksyrabakterier genom att dricka Vita Biosa Aronia. 3 liters BaginBox har den fördelen att den inte behöver förvaras i kylskåp då den har en lufttät kran så att syre inte kommer till. Produkten håller därför i upp till 6 månader.

Användning av Vita Biosa Aronia 3l

Det rekommenderade dagliga intaget är 20-30 ml. Du kan dricka den som den är eller blanda med vatten eller juice. Det är inte möjligt att överdosera. Tänk på att det dagliga intaget inte bör överskridas och att ett kosttillskott inte ersätter en varierad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn.

Vatten, ekologisk melass, ekologiskt koncentrat av svart vinbär, 0,8%, aronia 0,4%, blåbär 0,2%, 19 ekologiska örter (0,22%): Anis, basilika, bockhornsfrö, brännässla, dill, enbär, fläder, fänkål, ingefära, kvanne, körvel, lakritsrot, oregano, pepparmynta, persilja, romersk kamomill, rosmarin, salvia, timjan och 8 bakteriekulturer: B.lactis, B.longum, L.acidophilus, L.casei, L.rhamnosus, L.salivarius, Lc.lactis och S.thermophilus

NäringsvärdePer 100 gPer förpackning (3000 ml)
Energi50 kJ1500 kJ
Energi12 kcal360 kcal
Fett0 g0 g
- varav mättat fett0 g0 g
Kolhydrater1,8 g54 g
- varav sockerarter0 g0 g
Protein0g0 g
Salt0,03 g0,9 g
576116