Egenskaper

Ekologisk Glutenfri Mjölkfri

Aronia örtdryck, 500ml ekologisk

Vita Biosa
149 kr
Snart i lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag

Egenskaper

Ekologisk Glutenfri Mjölkfri
  • Kosttillskott med mjölksyrebakterier
  • Extrakt av örter
  • Fri från socker, mjölk och gluten
  • Smak av örter, aronia, björnbär och blåbär
  • Organiska syror

Vita Biosa Aronia – kostillskott med mjölksyrebakterier

Vita Biosa Aronia är ett kosttillskott med mjölksyrebakterier med smak av örter, aronia, björnbär och blåbär. Det är en ekologisk örtdryck med 8 olika bakteriekulturer av aktiva bifido- och mjölksyrabakterier, extrakt av aronia, björnbär och blåbär, organiska syror, samt extrakt av 19 örter. Örtdrycken är helt fri från socker, gluten, mjölk och konserveringsmedel. Få ditt dagliga intag av mjölksyrabakterier genom att dricka Vita Biosa Aronia.

Användning av Vita Biosa Aronia

Det rekommenderade dagliga intaget är 20-30 ml. Du kan dricka den som den är eller blanda med vatten eller juice. Det är inte möjligt att överdosera. Tänk på att det dagliga intaget inte bör överskridas och att ett kosttillskott inte ersätter en varierad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn.

Vatten, melass*, koncentrat av svart vinbär*, 0,8%, aronia 0,4%, blåbär 0,2%, 19 ekologiska örter (0,22%): Anis*, basilika*, bockhornsfrö*, brännässla*, dill*, enbär*, fläder*, fänkål*, ingefära*, kvanne*, körvel*, lakritsrot*, oregano*, pepparmynta*, persilja*, romersk kamomill*, rosmarin*, salvia*, timjan* och 8 bakteriekulturer: B.lactis, B.longum, L.acidophilus, L.casei, L.rhamnosus, L.salivarius, Lc.lactis och S.thermophilus. *Ekologisk ingrediens
NäringsvärdePer 100 gPer flaska (500 ml)
Energi50 kJ250 kJ
Energi12 kcal60 kcal
Fett0 g0 g
- varav mättat fett0 g0 g
Kolhydrater1,8 g9 g
- varav sockerarter0 g0 g
Protein0g0 g
Salt0,03 g0,15 g
576090

 

Ingår i kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din första order


Populära produkter