Svanen

Svanen
Svanen är en officiell nordisk miljömärkning som togs fram 1989 av Nordiska Ministerrådet för att hjälpa konsumenter att göra val som är bra för miljön. Svanenmärkningen förvaltas i Sverige av det statliga bolaget Miljömärkning Sverige och verkar på uppdrag av regeringen och är således utan bransch- eller vinstintresse. Den övergripande ambitionen med Svanen är ett mer hållbart samhälle med mindre miljöpåverkan. Kriterierna för en Svanenmärkning tar hänsyn till en produkts hela livscykel. Men kraven varierar beroende på vilken produktgrupp som den avser. I dag kan nästan 200 olika varor elle...
Visa hela texten
r tjänster märkas med Svanen. Alltifrån tvättmedel till hotell och restauranger kan bli Svanenmärkta. I Sverige finns det fler än 10000 Svanenmärkta produkter i Sverige.
Källa: http://www.svanen.se/

Eco Cosmetics har funnits sedan 1993 och de valde redan då att fokusera helt och hållet på naturliga hudvårdsprodukter. Deras solskyddsprodukter blev tidigt uppmärksammade och det förstår vi varför. Alla produkter är 100% naturliga och fria från kemiska filter och nanopartiklar. Dessutom har de valt att utesluta parabener, syntetiska färger, parfymer och konserveringsmedel i sina produkter vilket har resulterat i en ekologisk sortiment med olika solskydd som passar alla.

...

1 Vara

Stigande ordning

1 Vara

Stigande ordning