Egenskaper

Vegan Glutenfri Mjölkfri

Super GPH Rosenrot, 60 kapslar

Solaray
279 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
Rosenrot (Rhodiola rosea) har genom flera tusen år varit traditionellt använd i Östeuropa och Asien. Örten har framförallt använts vid behandling av förkylningssymptom. Därtill har den använts som en adaptogen i syfte att stärka kroppen mot fysiska och psykiska påfrestningar. På senare tid har man, speciellt i Ryssland, forskat på rosenrot, både när det gäller innehåll och effekt på människor. Forskningen har visat att rosenrot från Kina och östra sibirien är speciellt rik på de aktiva ämnena salidrosid, rosavin, rosarin och rosin. Det är ingen hemlighet att rosenrot har använts flitigt bland ryska idrottsutövare för att förbättra syreupptag och prestationsförmåga. Green ScreenedTM märket symboliserar att produkten har genomgått en omfattande kvalitetskontroll.
GPH rosenrotextrakt, vegetabilisk kapsel (cellulosa E 460, gellangummi E 418, kaliumacetat E 261), antiklumpmedel (vegetabiliskt magnesiumstearat E470b, kiseldioxid E 551).
584664
Rekommenderad dos: 1 kapsel dagligen vid måltid.
 
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.