Egenskaper

Vegan Glutenfri Mjölkfri

Gurkmeja GPH, 60 tabletter

Solaray
229 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag

Gurkmeja-kapslar för dagligt intag

Solaray Gurkmeja GPH är ett kosttillskott som innehåller gurkmeja och kommer i en burk med 60 kapslar. Kapslarna är helt vegetabiliska och innehåller inga konstgjorda färg- och tillsatsämnen. Den rekommenderade dagliga dosen är 1 tablett i samband med måltider, totalt 2–3 gånger per dag. Tänk dock på att kosttillskott inte kan ersätta en varierad kosthållning och ej heller är framtagna för att bota sjukdomar. 

Rik på curcumin

Gurkmeja är en tropisk ört som ingår i familjen ingefärsväxter. Den fleråriga örten torkas och mals sedan ner till gurkmeja-pulver. Det är örtens innehåll av det aktiva ämnet curcumin som är dess största tillgång. Gurkmeja får sin gula färg från curcumin som är en kraftig antioxidant och som kan hämma inflammationer i kroppen.

GPH gurkmeja rotextrakt, vegetabilisk kapsel (cellulosa E 460, gellangummi E 418, kaliumacetat E 261).
633636
Rekommenderad dos: 1 kapsel 2-3 gånger dagligen vid måltid.
 
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.