Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri Vegetarisk

Magnesiumcitrat, 100 kapslar

Skip
139 kr
Snart i lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskot med magnesium
  • Vegetabiliska kapslar
  • 1 tablett dagligen
  • Bra för elektrolytbalansen
  • Minskar trötthet och utmattning

Skip Magnesiumcitrat - Kosttillskott med magnesium

Skip Magnesiumcitrat är ett kosttillskott fullproppat med magnesium. Magnesium har flera positiva egenskaper för kroppen, bland annat bidrar det till en normal muskelfuktion, normal proteinsyntes och till normal energiomsättning. Magnesium bidrar även till minskad trötthet och utmattning.

Användning av Skip Magnesiumcitrat

Den rekommenderade dagliga intaget (RDI) av Skip Magnesiumcitrat är 1 tablett dagligen som tas i samband med måltid och den rekommenderade dosen bör inte överskridas. Tänk på att kosttillskott inte ersätter en varierad och mångsidig kost och hälsosam livsstil. Skip Magnesiumcitrat förvaras utom räckhåll för barn.

Magnesium citrat, magnesium succinat, magnesium malat. Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, stearinsyra, kiseldioxid). Hydroxipropylmetylcellulosa i kapselskal.

Rekommenderad dos: 1 kapsel per dag i samband med måltid.

1 kapsel innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Magnesium200 mg53%

* Dagligt referensintag

mg = milligram

642355
Rekommenderad dos: 1 kapsel dagligen vid måltid.
 
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.