Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

Krom, 200mcg / 100 tabletter

Skip
75 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med krom
  • Tillverkade i Sverige
  • 1 tablett dagligen

Skip Krom 200 mcg - Kosttillskott med krom

Skip Krom 200 mcg är ett kosttillskott berikat med krom och vitamin B3. Krom bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer. En låg blodsockernivå kan leda till trötthet, sötsug och omotiverad hunger.

Användning av Skip Krom 200 mcg

Den rekommenderade dagliga intaget (RDI) av Skip Krom 200 mcg är 1 tablett dagligen som tas i samband med måltid och den rekommenderade dosen bör inte överskridas. Tänk på att kosttillskott inte ersätter en varierad och mångsidig kost och hälsosam livsstil. Skip Krom 200 mcg förvaras utom räckhåll för barn.

Fyllnadsmedel (di kalsiumfosfat, mikrokristallin cellulosa, stearinsyra), niacinamid, nikotinsyra, krompikolinat, ytbehandlingsmedel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyra, hydroxipropylmetylcellulosa).

Rekommenderad dos: 1 tablett per dag tillsammans med måltid.

1 tablett innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Niacin (Vitamin B3)15 mg94%
Krom200 µg500%

* Dagligt referensintag

µg = mikrogram

mg = milligram

640821
Rekommenderad dos: 1 tablett dagligen vid måltid.
 
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Populära produkter