Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri Vegetarisk

C-1000 med nypon, 90 tabletter

Skip
109 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med vitamin C
  • Tillverkade i Sverige
  • 1 tablett dagligen
  • Bidrar till psykologisk funktion

Skip C-1000 med nypon - Kosttillskott med C-vitamin

Skip C-1000 med nypon är ett kosttillskott berikat med vitamin C och är till för dig som vill boosta kroppen med C-vitamin eller upplever en brist. C-vitamin är bra för mycket. Bland annat bidrar vitaminen till immunsystemets normala funktion, skyddar cellerna mot oxidativ stress och minskar trötthet och utmattning. Varför kosttillskottet Skip C-1000 är berikat med nypon är för att just nyponpulver innehåller rikligt med C-vitamin.

Användning av Skip C-1000

Den rekommenderade dagliga intaget (RDI) av Skip C-1000 är 1 tablett dagligen som tas i samband med måltid och den rekommenderade dosen bör inte överskridas. Tänk på att kosttillskott inte ersätter en varierad och mångsidig kost och hälsosam livsstil. Skip C-1000 förvaras utom räckhåll för barn.

Askorbinsyra, fyllnadsmedel (mikrostallinsk cellulosa, stearinsyra), nyponpulver, ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyra, talk).

Rekommenderad dos: 1 tablett dagligen i samband med måltid.

1 tablett innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin C1000 mg1250%

* Dagligt referensintag

mg = milligram

640409
Rekommenderad dos: 1 tablett dagligen vid måltid.
 
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Populära produkter