Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

B.6, 25mg, 75 kapslar

Skip
Reducerat pris 55 kr Rek. pris 69 kr Du sparar 13.8 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag

Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri
  • Kosttillskott med vitamin B
  • Tillverkade i Sverige
  • 1 tablett dagligen

Skip B.6 25 mg - Kosttillskott med vitamin B6

Skip B.6 25 mg är ett kosttillskott med vitamin B6. Vitamin B6 är en vitamin som kroppen behöver för att må bra. B6-vitamin bidrar bland annat till normal psykologisk funktion, immunsystemets normala funktion och för att minska trötthet och utmattning. Vitaminen bidrar även till att reglera hormonaktiviteten.

Användning av Skip B.6 25 mg

Den rekommenderade dagliga intaget (RDI) av Skip SB.6 25 mg är 1 kapsel dagligen som tas i samband med måltid och den rekommenderade dosen bör inte överskridas. Tänk på att kosttillskott inte ersätter en varierad och mångsidig kost och hälsosam livsstil. Skip B.6 25 mg förvaras utom räckhåll för barn.

Fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa, stearinsyra, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), pyridoxin hcl. Ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyra).

Rekommenderad dos: 1 tablett om dagen

1 tablett innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin B625 mg1786%

* Dagligt referensintag

mg = milligram

111819
Rekommenderad dos: 1 tablett dagligen.
 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Ingår i kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din första order


Populära produkter