Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

Sanokardio, 30 kapslar

SanoKardio
269 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med tomatextrakt
  • Fri från statiner, full av tomater
  • Ett prisvinnande tomatextrakt
  • Rik på Lykopen
  • Fri från statiner, full av tomater

Sanokardio 30 kapslar - Kosttillskott med Lycored Nutrient Complex

Sanorkardio är ett kostttillskott som innehåller tomatextratet Lycord Nutrient Complex™ och tiamin. I komplexet finns fytosteroler och karotenoider där tomatens egenskaper tas tillvara. Ingredienserna i Sanokardio ger synergieeffekter som uppstår när de olika ingredienserna kombineras med varandra. I en kapsel Sanokardio finns en större mängd näringsämnen jämfört med den mängd som du får från färska tomater. Tiaminet i Sanokardio bidrar till hjärtats normala funktion.

Användning av Sanokardio

Det rekommenderade dagliga intaget av Sanokardio är 1 kapsel om dagen och den rekommenderade dosen bör inte överskridas. Tänk på att kosttillskott inte ersätter en varierad kost och hälsosam livsstil. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller äter andra läkemedel bör du rådfråga en läkare innan du äter Sanokardio eller andra kosttillskott.

Standardiserat tomatextrakt (Lycopersicon esculentum), tiaminmononitrat, kapselskal (gelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol)).

Per kapsel
Tomatextrakt 285 mg
Lykopen 15 mg
Fytosteroler 15 mg
E-vitamin 6,6 mg
Fytoen & fytofluen 4 mg
Betakaroten 0,5 mg
B1-vitamin (tiamin) 2,4 mg
% RDI*
Tomatextrakt **
Lykopen **
Fytosteroler **
E-vitamin 55%
Fytoen & fytofluen **
Betakaroten **
B1-vitamin (tiamin) 218%
118930
Rekommenderad dos: 1 kapsel dagligen. Observera att datummärkningen på denna produkt är utskriven MM/DD/ÅÅÅÅ.
 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.