Rödbetslatte, kit

193 kr
Snart i lager
  • RÅ Rödbeta, 50cl, 39 kr
  • Kung Markatta Mandeldryck, 1l, 25 kr
  • Renée Voltaire Vaniljpulver, 10 g, 129 kr
  • Sonnentor Ceylon-kanel, 40g, 29kr

Rödbetslatte 

Rödbetslatte har blivit väldigt populärt de senaste åren. Här kan du handla alla ingredienser som du behöver för att göra din egen rödbetslatte i ett enda klick. För att göra din egen rödbetslatte behöver du:

  • Rödbetsjuice, 1 dl
  • Osötad mandeldryck, 2 dl
  • Vaniljpulver, 1 tsk
  • Ceylon-kanel, 1 gnutta
Ett Rödbetslatte-kit räcker till 5 st rödbetslatte, och då kommer du ha både vaniljpulver och Ceylon-kanel till fler och behöver bara handla mer mandeldryck och rödbetsjuice.

Rå Rödbetsjuice, 50 cl

Rå Rödbeta, 50 cl är en ekologisk rödbetsjuice innehåller 3 liter opastöriserad rödbetsjuice. RÅ:s rödbetsjuice är en råsaft som pressats av ekologiska rödbetor. Rödbetsjuicen innehåller 98 % ekologisk rödbeta och 2 % ekologisk äppelcidervinäger. Så enkelt - inga ytterligare tillsatser. RÅ Rödbeta är en ren naturprodukt som är ekologiskt certifierad. Rödbetsjuicen kommer här i en flaska som rymmer 50 cl.

Kung Markatta Mandeldryck, 1 liter

Kung Markattas osötade mandeldryck är ekologisk och tillverkad av Italienska mandlar. Drick den helst kyld. En öppnad förpackning förvaras i kylskåp.

Renée Voltaire Vaniljpulver, 10 g

Renée Voltaire Vaniljpulver är ekologisk vanilj av finaste kvalitén. Vaniljen är krämig och distinkt i sin smak och arom. Vaniljpulvret tillverkas av vaniljstänger som mals ner till pulver som är lättare att använda jämfört med vanlig vaniljstång.

Sonnentor mald Ceylon-kanel, 40 g

Sonnentor mald Ceylon-kanel är ekologisk kanel av sorten ceylon som ger en mild rundhet till Rödbetslatten. Passar såklart perfekt till annan matlagning och bakning också.

Så här lagar du rödbetslatten
Du börjar med att värma upp mandeldrycker för att sedan skumma av den. Därefter vispar du ner vaniljpulvret. Häll sedan upp 2/3-dels glas med rödbetsjuice. När mandeldrycken är varm och du har skummat av den häller du den i glaset med rödbetsjuice. Toppa sedan av drycken med kanel och voila. Din rödbetslatte är klar

9115878