Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

Revidox+, 30 kapslar

Revidox+
349 kr
Snart i lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med vitaminer och mineraler
  • Innehåller vitamin-B2
  • Innehåller vitamin-B2

Revidox+ - kosttillskott med vitaminer och mineraler

Revidox+ är ett kosttillskott baserat på vitaminer och mineraler. Detta kosttillskott innehåller bl.a. vitamin-C och vitamin-B2 som bidrar till hudens normala funktion.

Användning av Revidox+

Det rekommenderade dagliga intaget av Revidox+ är 1 kapsel om dagen som intas i samband med måltid. Tänk på att det rekommenderade dagliga intaget inte överskridas och att ett kosttillskott inte ersätter en varierad och mångsidig kost eller en hälsosam livsstil. Revidox+ bör förvaras utom räckhåll för barn och är du gravid, ammande eller äter blodförtunnande läkemedel bör du rådfråga din läkare innan du äter ett kosttillskott.

Vindruvsextrakt (Vitis vinifera), granatäppleextrakt (Punica granatum), maltdextrin, klumpförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumsalt av fettsyror), selenberikad jäst, vitamin C (askorbinsyra), zinksulfat, vitamin B2 (riboflavin), kapsel (gelatin, färgämne (järnoxid,titandioxid)).

Rekommenderad dos: 1 kapsel dagligen i samband med måltid.

1 kapsel innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin C12 mg15%
Riboflavin (Vitamin B2)1,4 mg100%
Selen34 µg62%
Zink1,5 mg15%

* Dagligt referensintag

µg = mikrogram

mg = milligram

113410
Rekommenderad dos: 1 kapsel dagligen.
 
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Populära produkter