Vi använder cookies för att din kundupplevelse ska bli så bra som möjligt. Läs mer.
Snickers, snickers, snickers. En klassiker som sällan gör någon besviken. Det här är ett riktigt pangrecept som passar för de flesta fikatillfällena. Baka dubbel sats direkt och frys in så att du alltid har något smarrigt att bjuda på.
Ingredienser
Bas
- 10 dadlar
- 1 dl glutenfria havregryn
- 1 krm vaniljpulver
- 1 msk kokosolja
Jordnötssmörskräm
- 1 dl jordnötssmör
- 1 dl agavesirap
Chokladtopping
- 80g loving earth mörk choklad
- ½ msk kokosolja
- 1 msk agavesirap
Gör så här
1. Mixa dadlar, havregryn, kokosolja och vaniljpulver och tryck ut degen i en form.
2. Blanda ihop jordnötssmöret och agave sirapen. Häll över det första lagret. Sätt in i frysen i en timme ungefär.
3. Smält chokladen, blanda sedan i kokosoljan och agave sirapen. Ta ut formen som är i frysen och häll chokladblandingen över.
4. Frys i ytterliggare 20 minuter. Ta sedan ut kakan och skär i bitar.
Detta recept är lånat av våra vänner på Loving Earth.