Egenskaper

Ej tillsatt socker Fri från sötningsmedel Glutenfri Laktosfri Mjölkfri Vegetarisk Sockerfri Rawfood

Nypon Superfood, 250g pulver

Re-fresh Superfood
79 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • 10 gånger så många C-vitaminer
  • Många viktiga näringsämnen
  • Från vildväxande, hela nypon
  • Hög synnergieffekt

Torkat nyponpulver från Re-fresh Superfood

Re-fresh Superfood Nyponpulver är ett torkat nyponpulver av vildväxande nypon vilket gör att nyponen som används i det här pulvret är ogödslade och obesprutade. Nyponen som används i Re-fresh Superfood Nyponpulver har framställts av hela nypon eftersom många av nyponets viktiga näringsämnen finns i nyponets kärninnehåll.

Re-fresh Superfood Nyponpulver - rikt på C-vitamin

Re-fresh Superfood Nyponpulver är rikt på C-vitamin, upp till 10 gånger fler C-vitaminer än de flesta citrusfrukter, och super-antioxidanterna, så kallade P-vitaminer, som ökar effekten av C-vitamin. Effekterna av nyponpulvret från Re-fresh Superfood är många, men en av dess främsta effekter är den synergi som uppstår då ämnena i nyponpulvret ökar effekten av varandra.

Nyponpulver kan ätas på många olika sätt

Nyponpulvret kan intas på många sätt. Du kan till exempel blanda ner det i en smoothie, göra en nypondryck av det genom att blanda det med vatten, strö det över fil, yoghurt eller gröt eller varför inte blanda ner det i ett bakverk. Du doserar helt enkelt så mycket pulver som du vill ha i din anrättning, helt efter ditt eget tycke och smak.

Nyponpulver med kärnor 100%

240135