Egenskaper

Vegetarisk Glutenfri Laktosfri Mjölkfri Fri från sötningsmedel

MSM destilerad, 250g pulver

Rawpowder
99 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • För leder, brosk, hud

MSM är en organisk, biologiskt aktiv svavelförening som förekommer naturligt i kroppen. Svavel är ett livsviktigt ämne som finns i alla kroppens celler och i blodet. Leder, hår, hud och naglar har särskilt höga koncentrationer. Svavel är nödvändigt för cellernas uppbyggnad och funktion. Svavel har betydelse för nervernas funktion liksom för matsmältningen. Svavel behövs vid läkning av skador och förnyelse av celler. Dessutom är det en beståndsdel i brosk och en naturlig antihistamin (mot allergi). MSM är mycket lättupptagligt. Det framställs av DMSO (dimetylsulfoxid) som utvinns ur träd. MSM klassas som en av de minst toxiska substanser som finns, jämförbar med vatten. MSM tillför svavel till cellerna som kan hjälpa vid värk i leder, artros, minska inflammationer i kroppen. Förvaring: i ett kallt, mörkt, torrt utrymme. Förvaras utom räckhåll för barn. Denna produkt är lämplig för vegetarianer och veganer och är certifierad av Vegan Society.

100% metylsulfonylmetan.
Per 100 g
Energi 0 kj / 0 kcal
Protein 0 g
Kolhydrater 0 g
Fett 0 g
111596
Rekommenderad dos: 1/4 tsk 1-5 gånger dagligen. Börja med den mindre dosen och öka succesivt, upptaget ökar betydligt om det tas tillsammans med C-vitamin.
 
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.