MSM 100% destillerad, 500g

Rawpowder
169 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Tillskott av den biologiskt aktiva svavel-föreningen MSM
  • Nödvändigt för cellernas uppbyggnad
  • Mycket lättupptagligt för kroppen
  • Certifierad av Vegan Society

Svavel är viktigt för kroppens cellbyggnad

Rawpowder MSM är ett pulver av den organiskt och biologiskt aktiva svavelföreningen MSM som är naturligt förekommande i kroppen. Det är nödvändigt för cellernas uppbyggnad och funktion att kroppen har tillräckligt med svavel, då svavel är ett livsviktigt ämne som finns i kroppens alla celler. I synnerhet lederna, håret, naglarna och huden har särskilt höga koncentrationer av svavel.

Rawpowder MSM-pulver lättupptagligt för kroppen

Rawpoder MSM-pulver är mycket lättupptaglig för kroppen och har framställts av DMSO (dimetylsulfoxid) som utvunnits ur träd. Pulvret har producerats genom destillation istället för kristallisering för att Rawpowder MSM-pulver ska få optimalt upptag såväl som renhet. Med Rawpoder MSM-pulver tillförs svavel till kroppens celler vilket kan lindra vid värk i leder och artros samt minska inflammationer i kroppen.

¼ tesked av Rawpowder MSM, 1-5 gånger dagligen

Rawpowder MSM är certifierat av Vegan Society vilket medför att det här pulvret även kan inmundigas av vegetarianer och veganer. Den rekommenderade dosen är ¼ tesked, 1-5 gånger om dagen eller enligt rekommendation. När du börjar med Rawpowder MSM-pulver startar du med den lägre doseringen, det vill säga ¼ tesked 1 gång om dagen och sedan ökar du dosen successivt.

100% Metylsulfonylmetan i Destillerad form.

NäringsvärdePer 100 gPer förpackning (500 g)
Energi0 kJ0 kJ
Energi0 kcal0 kcal
Fett0 g0 g
- varav mättat fett0 g0 g
Kolhydrater0 g0 g
- varav sockerarter0 g0 g
Protein0g0 g
Salt0 g0 g
112406
Rekommenderad dos: 1/4 tsk 1-5 gånger dagligen. Börja med den lägre dosen och öka successivt.
 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.