Egenskaper

Ekologisk Naturlig Giftfri Handgjord

Certifieringar

Fairtrade

Esther Tyngdtäcke, 6 kg ekologisk & fairtrade

Qoali
2 495 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag

Egenskaper

Ekologisk Naturlig Giftfri Handgjord

Certifieringar

Fairtrade
  • Endast naturmaterial
  • Fairtrade
  • Ekologisk
  • Strategisk viktfördelning
  • Intelligent material, som effektivt transporterar bort fukt och värme

Qoali Esther Tyngdtäcke – fairtade-märkt

Qoali Esther Tyngdtäcke är ett tyngdtäcke som väger 6 kg. Det är det lättaste av Qoalis tygndtäcken och ca 3-5 gånger tyngre än ett vanligt täcke. Esther Tyngdtäcke finns i tre olika vikter 6, 8 och 11 kg. Täcket har en vaddering av mullbärssilke i premiumkvalitet. Du sover lugnt och skönt med tyngden av glaspärlor som är uppdelade i 130 sektioner. Tyngden från pärlorna är fördelat strategiskt med mer tyngd i mitten och mindre i kanterna. Mullbärssilke till skillnad från polyester andas och därför regleras temperaturen under täcket naturligt. Yttertyget i bomullssatin har en fin lyster och lagom krispig känslasamtidigt som det har en mjuk och följsam känsla.

Vi rekommenderar Ester Tyngdtäcke till dig som är helsåld på sömnrevolutionen och vill ha den bästa tryggheten och komforten som ett tyngdtäcke kan erbjuda. Dessutom bryr du dig om miljön och att tillverkningen går rätt till. Qoali Esther Tyngdtäcke är ekologiskt och fairtrade-märkt. Tyngdtäcke passar för dig som söker bättre och djupare sömn.

Eftersom att en vuxen människa svettas mellan 2-6 dl per natt är det viktigt att ha ett tyngdtäcke som reglerar temperaturen och andas bra. Qoali använder ett intelligent material, mullbärssilke, som effektivt transporterar fukt.

Information

Viktfördelning: 130 sektioner
Vaddering: Mullbärssilke
Yttre tyg: 100% Ekologisk bomullssatin
Trådtäthet: 300TC, satin
Mått: 200x150 cm
Fairtrade - för rättvisa arbetsförhållanden för bomullsodlarna
100% plastfri


Populära produkter