Egenskaper

Ekologisk

Certifieringar

Fairtrade

Esther Tyngdtäcke, 11 kg ekologisk & fairtrade

Qoali
2 495 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag

Egenskaper

Ekologisk

Certifieringar

Fairtrade
  • Endast naturmaterial
  • Fairtrade
  • Ekologisk
  • Strategisk viktfördelning
  • Intelligent material, som effektivt transporterar bort fukt och värme

Qoali Esther Tyngdtäcke – fairtade-märkt

Qoali Esther Tyngdtäcke är ett tyngdtäcke som väger 11 kg. Med 11 kg över dig, sover du tungt och djupt. Det är Qoalis tyngsta täcke som får hela kroppen att slappna av ordentligt. Qoali Esther Tyngdtäcke 11 kg är ett perfekt alternativ för dig som har sovit med tyngdtäcke förut och vill öka tyngden ytterligare. Esther Tyngdtäcke finns i tre olika vikter 6, 8 och 11 kg. Täcket har en vaddering av mullbärssilke i premiumkvalitet. Du sover lugnt och skönt med tyngden av glaspärlor som är uppdelade i 130 sektioner. Tyngden är fördelat strategiskt med mer tyngd i mitten och mindre i kanterna. Mullbärssilke till skillnad från polyester andas och därför regleras temperaturen naturligt. Yttertyget i bomullssatin har en fin lyster och en krispig känsla och med en mjuk och följsam känsla.

Vi rekommenderar Ester Tyngdtäcke till dig som är helsåld på sömnrevolutionen och vill ha den bästa tryggheten och komforten som ett tyngdtäcke kan erbjuda. Dessutom bryr du dig om miljön och att tillverkningen går rätt till.

Eftersom att en vuxen människa svettas mellan 2-6 dl per natt är det viktigt att ha ett tyngdtäcke som reglerar temperaturen och andas bra. Qoali använder ett intelligent material, mullbärssilke, som effektivt transporterar fukt.

Information

Viktfördelning: 130 sektioner
Vaddering: Mullbärssilke
Yttre tyg: 100% Ekologisk bomullssatin
Trådtäthet: 300TC, satin
Mått: 200x150 cm
Fairtrade - för rättvisa arbetsförhållanden för bomullsodlarna
100% plastfri


Populära produkter