BioGaia ProTectis för magen citrussmak, 60 tuggtabletter

ProTectis
199 kr
  • Köp 2 för 175 kr /st och spara 12%
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med mjölksyrebakterier
  • Tuggtabletter
  • Citronsmak

BioGaia ProTectis - kosttillskott med mjölksyrabakterier

BioGaia ProTectis är ett kosttillskott med mjölksyrebakterier. Tuggtabletterna innehåller mjölksyrebakterier av stammen Lactobacillus Reuteri Protectis som förekommer naturligt i människans mage och tarm. Tabletterna har en frisk smak av citron.

Användning av BioGaia ProTectis mjölksyrabakterier

Rekommenderat daglig intag är 1-2 tuggtabletter dagligen. Tänk på att inte överskrida den dagliga doseringen, överdriven konsumtion av Protectis BioGaia kan ha en laxerande effekt. Tänk på att det rekommenderade dagliga intaget inte bör överskridas och att ett kosttillskott inte ersätter en varierad kost eller en hälsosam livsstil. Du kan äta Protectis BioGaia om du är gravid eller ammar.

Fyllnadsmedel (isomalt), sötningsmedel (xylitol) Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. Reuteri Protectis ®), palmolja, citrus-arom, smakförstärkare (citronssyra).
524553
Rekommenderad dos: 1-2 tuggtabletter dagligen.
 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Ingår i kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din första order


Populära produkter