Egenskaper

Laktosfri

Clinica, 50 tabletter

ProBion
199 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag

Egenskaper

Laktosfri
  • Kosttillskott med mjölksyrebakterier
  • 10 miljarder mjölksyrabakterier per tablett
  • 1 tablett om dagen

ProBion Clinica 50 tabletter - kosttillskott med mjölksyrabakterier

ProBion clinica 50 tabletter är ett kosttillskott med mjölksyrebakterier. ProBion Clinica passar den som har normal eller långsam eller trög mage. Tabletten har en reglerad upplösning, varvid bakterierna exponeras kontinuerligt längre ned i tunntarm och tjocktarm. Inulin består av frukto-oligosackarider/FOS och -polysackarider/FPS. Dessa metaboliska kostfibrer extraheras ur roten Cichorium intybus. Inulin fungerar som föda åt de nyttiga bakterierna i tarmen och stimulerar deras tillväxt.

Användning av ProBion Clinica 50 tabletter

Det rekommenderade dagliga intaget av ProBion active är 1 tablett en gång om dagen första veckan för att sedan långsamt öka dosen till 2 tabletter om dagen. Ta gärna i samband med mat. Barn under 7 år bör ta halverad dos. Tänk på att ProBion Clinica är ett kosttillskott och kosttillskott ersätter inte en balanserad och mångsidig kost och en hälsosam livsstil.

10 Miljarder levande mjölksyrabakterier per tablett av Lactobacillus acidophilus och Bifidobacterium lactis samt inulin, xanthan och vegetabilisk magnesiumstearat RSPO. ProBion Clinica är fri från mjölksocker. mjölksyrabakterierna är odlade utan tillsats av mjölk eller soja.
647537

 

Ingår i kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din första order


Populära produkter