Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

Mage Powder shot, 21 portionspåsar

Probi
Reducerat pris 135 kr Rek. pris 169 kr Du sparar 33.8 kr
Snart i lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag

Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri
  • Kosttillskott med mjölksyrebakterier
  • Över 10 miljarder nyttiga mjölksyrabakterier
  • I smidig portionspåse

Probi Mage Powder shot 21 portionspåsar – kosttillskott med mjölksyrebakterier 

Probi Mage Powder Shot är ett kosttillskott som innehåller mjölksyrebakterier. Kosttillskottet är i pulverform i endosförpåackningar. Innehållet bygger på mjölksyrebakterien Lactobacillus plantarum 299v som är ett resultat av flera års forskning och kliniska studier. Probi Mage Powder shot innehåller minst 10 miljarder bakterier per påse och har en smak av citrus.

Anvädning av Probi Mage Powder shot 21 portionspåsar

Det rekommenderade dagliga intaget av Probi Mage Powder shot 21 portionspåssar är en påse. Pulvret tas direkt i munnen och passar dig som har svårt att svälja kapsel eller tabletter. Tänk på att det rekommenderade dagliga intaget inte överskridas och att ett kosttillskott inte ersätter en varierad och mångsidig kost eller en hälsosam livsstil. Probi Mage bör förvaras utom räckhåll för barn och är du gravid, ammande eller äter blodförtunnande läkemedel bör du rådfråga din läkare innan du äter ett kosttillskott.

Fyllnadsmedel (potatisstärkelse), kapsel (hydroxypropylmetylcellulosa), Lactobacillus plantarum 299v (innehåller soja), klumpförebyggande medel (veg. magnesiumsalt av fettsyror).

117360

Ingår i kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din första order


Populära produkter