Gravid, 60 kapslar

Probi
279 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med mjölksyrebakterier
  • Innehåller folsyra & vitamin C
  • Anpassad för gravida

Probi Gravid, 60 kapslar – kosttillskott med mjölksyrebakterier

Probi Gravid, 60 kapslar är kosttillskott med mjölksyrebakterier. De innehåller den patenterade och kliniskt dokumenterade mjölksyrebakteristammen Lactobacillus plantarum 299v. Kapslarna innehåller även folsyra och vitamin C som ökar järnupptaget. Probi Gravid, 60 kapslar är anpassad för dig som är gravid.

Användning av Probi Gravid, 60 kapslar

Det rekommenderade dagliga intaget av Probi Gravid är 2 kapslar om dagen i samband med måltid. Tänk på att det rekommenderade dagliga intaget inte överskridas och att ett kosttillskott inte ersätter en varierad och mångsidig kost eller en hälsosam livsstil. Probi Gravid bör förvaras utom räckhåll för barn och är du gravid, ammande eller äter blodförtunnande läkemedel bör du rådfråga din läkare innan du äter ett kosttillskott.

majsstärkelse/maisstivelse, maltodextrin, bakteriekultur (Lactobacillus plantarum 299v, maltodextrin), kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), järn/jern (järnfumarat),vitamin C (L-askorbinsyra), klumpförebyggande medel/antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid/silisiumdioksid), ytbehandlingsmedel/ overflatebehandlingsmiddel (etylcellulosa, cellulosapulver), folsyra/folsyre (pteroylmonoglutaminsyra).

Rekommenderad dos: 2 kapslar dagligen

1 kapsel innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin C12 mg15%
Folsyra (Vitamin B9)30 µg15%
Järn4,2 mg30%

2 kapslar innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin C24 mg30%
Folsyra (Vitamin B9)60 µg30%
Järn8,4 mg60%

* Dagligt referensintag

µg = mikrogram

mg = milligram

121805

Populära produkter