Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

Pisangpulver, 400g

Pisang-Pulver
269 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med kalium

Pisangpulver - kosttillskott med kalium

Pisangpulvret är en 100% ren naturprodukt som utvinns ur den gröna och storväxta kokbananen (även kallad matbanan) Pisang, vars latinska artnamn är Musa Sapientum Var. Paradisiaca, som sprejtorkas och omvandlas till ett pulver i koncentrerad form, 15-20% av den ursprungliga vikten. Den är besk i smaken och äts därför inte rå.

Användning av Pisangpulver

Det rekommenderade dagliga intaget av Pisangpulver är en struken matsked på morgonen före eller efter frukost och en på kvällen. I övrigt vid behov, dock bör intaget begränsas till 4 matskedar/dag. Pulvret ska blandas väl i valfri vätska, t ex vatten, mjölk, fil etc. Följande kombinationer med pisangpulver bör undvikas: Ciprofloxacin, Ketokonazol, Levofloxacin, Norfloxacin, Ofloxacin och dessutom Grepafloxacin samt Tetracykliner. Bananpulver kan hämma absorptionen av Tyroxin som därför bör ges några timmar före pulvret. Tänk på att Pisangpulver är ett kosttillskott och kosttillskott ersätter inte en balanserad och mångsidig kost och en hälsosam livsstil.

Pisangpulver, odlade kokbananer, pisanger, av släktet Musa Sap. Var. Paradisiaca.

Rekommenderad dos: 2 matskedar (1 dos) dagligen i samband med måltid. Fördela gärna dosen till en matsked vid frukost och 1 matsked på kvällen.

1 dos innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin A204 µg26%
Vitamin C5,4 mg7%
Kalcium17,4 mg2%
Kalium125,4 mg6%
Magnesium29,1 mg8%

* Dagligt referensintag

µg = mikrogram

mg = milligram

665224
Rekommenderad dos: 1 struken matsked på morgonen och på kvällen.
 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.